Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører. Vi tilbyder grundig undersøgelse og behandling af problemer i hele bevægeapparatet og i alle aldersgrupper.

Effektiv fysioterapi på Amager

Hvorfor er det godt at besøge en fysioterapeut? Fysioterapi optimerer resultater, forkorter restitutionstid og forhindrer yderligere eller gentagende skader. Hos Ørestad Kiropraktik & Sundhed er fysioterapi præget af en holistisk tilgang, som omfatter ikke-kirurgiske behandlinger såsom mobilisering, specifikke øvelser og udspænding. Vi holder til i Ørestad nær Kastrup på Amager.


Fysioterapi er en aktiv proces, hvor hver patient forsynes med de redskaber, som de har brug for til stadighed at forbedre og forblive sunde uden for vores lokaler.

OBS: Fysioterapeuterne har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring og der er således ikke tilskud derfra.

Det kan være en god idé at medbringe shorts til behandlingen.

Book tid hos din fysioterapeut her

Du kan booke tid online hos din fysioterapeut her. Hvis du gerne vil høre mere inden du bestiller tid, er du velkommen til at kontakte os.

Behandlingerne varetages af fysioterapeuterne Mia Olsen og Cristian Pisani.

Hvordan udføres fysioterapi?

Fysioterapi har blandt andet til mål at mindske smerter, fremme funktion, genoprette muskelbalance og rette uhensigtsmæssige bevægestrategier og mønstre. Dette gør vi blandt andet gennem:

 • Bløddelsbehandling
 • Medicinsk akupunktur
 • Ergonomi og forbedret kropsholdning
 • TRX og kettlebell teknik og træning
 • Smertehåndtering
 • ”Functional movement screen” (bevægelsesanalyse)
 • Postural træning
 • Balancetræning
 • Styrke-, stabilitets- og mobilitetstræning
 • Øvelsesterapi
 • Hjemmeøvelsesprogrammer
 • Efterfødselstræning

Hvordan kan fysioterapi hjælpe?

Med rådgivning, træning, ergonomi og fokus på generelt velvære, sikres et forløb af højeste kvalitet. Vores behandlingsstrategi sigter mod at afhjælpe smerte, fremme heling, forkorte restitutionstid, optimere resultater og forhindre eller forebygge fremtidige skader.


Vi anerkender, at hver person har deres egne unikke behov og ønsker til resultater. Derfor begynder ethvert behandlingsforløb med en samtale, hvor vi i samarbejde udvikler et individuelt forløb ud fra alder, skade, sport, baggrund og andre livsstilsfaktorer.

Vi gør meget ud af at videreuddanne os

Hos Ørestad Kiropraktik & Sundhed ønsker vi altid at kunne tilbyde fysioterapeutisk behandling af højeste kvalitet. Derfor deltager vores fysioterapeuter løbende i kurser og videreuddannelser. Vi benytter os af undersøgelses- og behandlingsmetoder af højeste evidens – og vi gør os umage for at forblive på forkant med den nyeste viden og teknik på området.


Vi afholder desuden ugentlige tværfaglige behandlermøder, hvor fysioterapeuterne og kiropraktorerne gennem sparring kan tilrettelægge det bedste behandlingsforløb for den enkelte patient, indhente ”second opinion” i forhold til fund og diagnose samt dele viden med henblik på læring.

KONTAKT OS
​Ørestad Kiropraktik & Sundhed
​Arne Jacobsen Allé 16, 2. sal
​2300 København S

Telefon: 50 33 33 60

Mail: info@orekirosund.dk 

OM OS

​Ørestad Kiropraktik & Sundhed er en moderne kiropraktisk klinik beliggende i Fields. Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører.

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8.00 - 20.00

​Tirsdag: 7.30 - 17.30
​Onsdag: 7.30 - 17.30

Torsdag: 8.00 - 20.00
​Fredag: 7.30 - 17.30

Ørestad Kiropraktik & Sundhed ApS
​CVR​: 35247084

white-facebook-box-fill  white-mail-fill