Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører. Vi tilbyder grundig undersøgelse og behandling af problemer i hele bevægeapparatet og i alle aldersgrupper.

Cristian Pisani, Fysioterapeut

  • Manuel behandling
  • Sportsskader
  • Overbelastningsskader
  • Smertelindring

Hands on’ fysioterapeut med stor erfaring indenfor diagnosticering, behandling og genoptræning af bl.a. sportsskader.

Cristian er uddannet som fysioterapeut fra Universitetet i Rom i 2010, og har efterfølgende specialiseret sig indenfor primært sportsfysioterapi og traumatologi. Gennem et utal af spændende kurser har Cristian opnået certificeringi flere forskellige manuelle behandlingsteknikker, og han anvender i høj grad de manuelle teknikker i sin behandling.

Undersøgelsen og behandlingen er baseret på en holistisk tilgang, dvs at behandlingen ikke kun fokusere på et enkelt symptom eller smerter, men at hele kroppen tages i betragtning med henblik på at forbedre dit daglige velvære. Vigtigst i den proceser, at skabe et godt og trygt samarbejde.

Cristian har i mange år spillet fodbold på professionelt niveau i Italien og Australien. Det har givet ham en stor indsigt i den atletiske dynamik samt viden til at afdække forskellige årsager til hvordan skaden er opstået. Derudover har Cristian samarbejdet med forskellige professionelle klubber, bl.a. Italiensk Basketballforbund “FIP” og A.C. Monza fodbold – både ungdoms- og seniorhold.

Som manuel fysioterapeut anvender Cristian mange forskellige behandlingsmetoder, herunder Mulligan, Bienfait-Osteopati og Kaltenborn-Evjenth til at optimere ledfunktionen og løsne op i muskler og fascier/bindevæv. Han hjælper dig til træningsoptimering og forebyggelse af skader. Ved behov suppleres med kinesiotaping og sportstaping.

Privat bor Cristian sammen med sin familie i Ørestad og er fodboldtræner for U12 i Ørestad IF.

KONTAKT OS

​Ørestad Kiropraktik & Sundhed
​Arne Jacobsen Allé 16, 2. sal
​2300 København S

Telefon: 50 33 33 60

Mail: info@orekirosund.dk 

OM OS


​Ørestad Kiropraktik & Sundhed er en moderne kiropraktisk klinik beliggende i Fields. Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører.

ÅBNINGSTIDER


Mandag: 8.00 - 20.00
​Tirsdag: 7.30 - 17.30
​Onsdag: 7.30 - 17.30

Torsdag: 8.00 - 20.00
​Fredag: 7.30 - 17.30

Ørestad Kiropraktik & Sundhed ApS
​CVR​: 35247084

white-facebook-box-fill  white-mail-fill