Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører. Vi tilbyder grundig undersøgelse og behandling af problemer i hele bevægeapparatet og i alle aldersgrupper.

Sygeforsikringen danmark – tilskud til kiropraktik, fysioterapi og zoneterapi!

Du kan få tilskud fra sygeforsikringen danmark til behandling hos kiropraktor, fysioterapeut og zoneterapi. Vi har elektronisk indberetning.

Tilskud til kiropraktik

Er du medlem af sygeforsikringen danmark i gruppe 1, 2 eller 5 får du tilskud til kiropraktisk behandling. Du kan se størrelsen på tilskuddet her.

Tilskud til fysioterapi

Er du medlem af sygeforsikringen danmark i gruppe 1, 2 eller 5 får du tilskud til fysioterapeutisk behandling. Du kan se størrelsen på tilskuddet her.

Tilskud til zoneterapi

Er du medlem af sygeforsikringen danmark i gruppe 1, 2 eller 5 får du tilskud til zoneterapi, da denne er RAB-godkendt. Du kan se størrelsen på tilskuddet for zoneterapi her.

Er du ikke medlem, men overvejer det

Overvejer du at blive medlem af Sygeforsikringen “danmark” skal det være inden du modtager behandling. Har man modtaget behandling, kan man først indmeldes et år efter behandlingsforløbets afslutning.

Hvornår får du dit tilskud

Vi tilstræber at sende til Sygeforsikringen danmark en gang ugentligt. Det betyder at der oftest går 2-3 uger før du får dit tilskud eller kan se dit tilskud på Sygeforsikringen danmarks hjemmeside.

KONTAKT OS
​Ørestad Kiropraktik & Sundhed
​Arne Jacobsen Allé 16, 2. sal
​2300 København S

Telefon: 50 33 33 60

Mail: info@orekirosund.dk 

OM OS

​Ørestad Kiropraktik & Sundhed er en moderne kiropraktisk klinik beliggende i Fields. Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører.

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8.00 - 20.00

​Tirsdag: 7.30 - 17.30
​Onsdag: 7.30 - 17.30

Torsdag: 8.00 - 20.00
​Fredag: 7.30 - 17.30

Ørestad Kiropraktik & Sundhed ApS
​CVR​: 35247084

white-facebook-box-fill  white-mail-fill