Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører. Vi tilbyder grundig undersøgelse og behandling af problemer i hele bevægeapparatet og i alle aldersgrupper.

Behandling med zoneterapi i Ørestad

​Hos Ørestad Kiropraktik & Sundhed tilbyder vi en behandling af kroppen ved hjælp af zoneterapi på hele Amager heriblandt Ørestad og Kastrup. Zoneterapi er kort fortalt en behandlingsmetode, hvor en zoneterapeut med trykpåvirkninger under fødderne søger at forbedre funktionen et andet sted i kroppen. Det kan for eksempel være fordøjelsen.

Zoneterapeuten fokuserer altså på zoner, der omhandler det primære symptom, men hele kroppen behandles herefter sekundært for at skabe balance i systemet.

De forskellige zoner provokerer kroppen til at udskille et naturligt produceret morfinstof i kroppen, kaldet endorfin. Endorfinet giver hurtigt og effektivt en fornemmelse af afslapning og velbehag i kroppen. Den samme fornemmelse vi får ved at dyrke sport.

Hvad gør en zoneterapeutisk behandling?

Behandling med zoneterapi søger at:

  • Øge blodcirkulationen
  • Styrke immunforsvaret
  • Øge produktionen af hormon- og fordøjelsessekret
  • Forbedre fordøjelsessystemet

Zoneterapi har vist meget positive resultater ved behandling af babyer med kolik, søvnproblemer, uro, fordøjelsesproblemer, gylp, øreproblemer, diverse luftvejslidelser og vådliggere.

Læs mere om zoneterapi og kiropraktik for børn her.

Zoneterapi kan benyttes af mennesker i alle aldre. Både som akut behandling og som generel vedligeholdelses- og muskelløsnende behandling på lige fod med massage.

Efter behandling med zoneterapi

Du kan opleve væskeunderskud efter en behandling, hvilket kan give hovedpine, svimmelhed og kvalme. Mange oplever en reaktion, specielt efter første behandling. Det kan for eksempel være hyppigere vandladning og afføring, luft i maven, tilstoppet næse, træthed og humørsvingninger.

Dette betyder blot, at behandlingen har en virkning, og at kroppen er i færd med at udskille alt det, som den ikke har brug for. Derfor skal du drikke rigeligt med vand resten af dagen samt lytte til din krop og tage den med ro.

Zoneterapi er den tredje mest brugte alternative behandlingsform

Zoneterapi er den tredje mest brugte behandlingsform, når det kommer til alternativ behandling. Cirka 23,8 % af den danske befolkning har brugt zoneterapi som behandlingsform. Zoneterapi er en komplementær behandlingsmetode, som hverken kan eller skal erstatte den naturvidenskabelige tilgang til sygdomsbehandling.

Kilde: Statens Institut for Folkesundhed, Sundhed og Sygelighed 2010. http://www.fdz.dk/zoneterapi

OBS: Husk at medbringe et stort håndklæde eller et lagen til behandlingen.

Book din tid hos en zoneterapeut i dag

Hos Ørestad Kiropraktik & Sundhed varetages den zoneterapeutiske behandling af Monika Hansen. Ønsker du at høre mere om denne behandlingsform, skal du ikke tøve med at kontakte os. Hvis du ønsker at booke en tid med det samme, kan du gøre det online.

KONTAKT OS
​Ørestad Kiropraktik & Sundhed
​Arne Jacobsen Allé 16, 2. sal
​2300 København S

Telefon: 50 33 33 60

Mail: info@orekirosund.dk 

OM OS

​Ørestad Kiropraktik & Sundhed er en moderne kiropraktisk klinik beliggende i Fields. Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører.

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8.00 - 20.00

​Tirsdag: 7.30 - 17.30
​Onsdag: 7.30 - 17.30

Torsdag: 8.00 - 20.00
​Fredag: 7.30 - 17.30

Ørestad Kiropraktik & Sundhed ApS
​CVR​: 35247084

white-facebook-box-fill  white-mail-fill