Behandling med kropsterapi i Ørestad

Hos Ørestad Kiropraktik & Sundhed tilbydes kropsterapi på hele Amager heriblandt Ørestad, Tårnby og Kastrup. Kropsterapi tager udgangspunkt i at kroppen og psyken hænger sammen. Traumer, belastninger, angst, depression og stress sætter sig i kroppen. Med behandling stimulere kropsterapeuten kroppens egen helingsproces, ligesom behandlingen hjælper hoved og krop med at slappe af, så spændinger forsvinder.

I kropsterapien anvendes pulserende massage, zoneterapi, ledfrigørende og mobiliserende behandling, akupressur, lymfedrænage, åndedrætsøvelser og samtale. Det hele menneske behandles.

Kropsterapi kan benyttes af mennesker i alle aldre og tilpasses den enkelte. Det er ikke ualmindeligt at det kræver flere behandlinger at opnå det bedste udbytte, især hvis belastningerne har stået på over længere tid.

Vores kropsterapeut Anette har både taget den 1-årige Totum Kropsterapeut uddannelse og Totum Masterclass uddannelse. Derudover er hun uddannet sportsmassør og har et væld af teknikker i værktøjskassen.

Book din tid hos vores kropsterapeut i dag

Hos Ørestad Kiropraktik & Sundhed varetages den kropsterapeutiske behandling af Anette Hincke. Ønsker du at høre mere om denne behandlingsform, skal du ikke tøve med at kontakte os. Hvis du ønsker at booke en tid med det samme, kan du gøre det online.

Book tid

Efter behandling med kropsterapi

Du kan opleve væskeunderskud efter en behandling, hvilket kan give hovedpine, svimmelhed og kvalme. Du kan også opleve en følelsesmæssig reaktion under eller efter behandling.

Dette betyder blot, at behandlingen har en virkning, og at kroppen er i færd med at bearbejde de udfordringer, som den har stået overfor.

Behandlinger til baby, børn og unge

Som kiropraktor oplever vi ofte børn med nedsat eller forkert bevægelse i skelettet/bevægeapparatet.

Læs mere

Forsikringspatienter

Vi samarbejder med de fleste forsikringer. Er du dækket af en sundhedsforsikring eller ulykkesforsikring?

Læs mere

Behandlinger til voksne

Rygsmerter og hovedpine forringer livskvaliteten og giver flere sygedage. Vi kan lindre dine smerter med behandling og hjælpe med at forebygge.

Læs mere