Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører. Vi tilbyder grundig undersøgelse og behandling af problemer i hele bevægeapparatet og i alle aldersgrupper.

Susanne Poulsen, Kropsterapeut

Kropsterapeutisk behandling er effektivt ved fysiske smerter som fx hovedpine, nakkespændinger og lændesmerter. Derudover er det effektivt ved stresstilstande, angst og depression, uanset om årsagerne er fysiske eller psykiske. Susanne er specielt optaget af nervesystemets påvirkning og sammenhængen mellem krop og sind samt de forskellige sammenhænge i kroppen.

Når du ligger på briksen hos Susanne er hun nysgerrig på, hvilke spændinger du har og på din oplevelse af dem. Med bl.a. tryk, stræk og vejrtrækning skaber vi sammen kontakt til kroppen, så du kan give slip på smerter og ubehag. Susanne giver også gerne kropsterapeutisk behandling til dig, der har brug for en pause og lidt wellness i en travl hverdag.

Susanne er uddannet Totum Kropsterapeut i 2022 og har forinden arbejdet 15 år som folkeskolelærer.

​I sin fritid er Susanne glad for sin daglige løbetur på Amager, hvor hun bor med sin kæreste og datter. Når der skal slappes af elsker Susanne at læse bøger.

  • ​RAB-godkendt kropsterapeut
  • Stresstilstande
  • Nakkespændinger
  • Afslapning, Kropsterapi.

Susanne taler dansk og engelsk og forstår norsk og svensk.

KONTAKT OS
​Ørestad Kiropraktik & Sundhed
​Arne Jacobsen Allé 16, 2. sal
​2300 København S

Telefon: 50 33 33 60

Mail: info@orekirosund.dk 

OM OS

​Ørestad Kiropraktik & Sundhed er en moderne kiropraktisk klinik beliggende i Fields. Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører.

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8.00 - 20.00

​Tirsdag: 7.30 - 17.30
​Onsdag: 7.30 - 17.30

Torsdag: 8.00 - 20.00
​Fredag: 7.30 - 17.30

Ørestad Kiropraktik & Sundhed ApS
​CVR​: 35247084

white-facebook-box-fill  white-mail-fill