Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører. Vi tilbyder grundig undersøgelse og behandling af problemer i hele bevægeapparatet og i alle aldersgrupper.

Monika Enggaard Hansen, zoneterapeut og fysiurgisk massør

I min behandling har jeg fokus på det hele menneske og især samspillet mellem krop og sind. Jeg har mange hjulpet babyer og deres mødre på vej mod en bedre balance i kroppen. Jeg ser hyppigt børn med kolik, øreproblemer, maveproblemer samt unge med hovedpine, søvnforstyrrelser og hormonelle problematikker.

​​

I 2020 supplerede jeg zoneterapeut uddannelsen med massør uddannelsen, da kombinationen af zoneterapi og massage virker rigtig godt. Massagen kan altid tilpasses så den både gavner den lille baby, teenageren eller den voksne. Når du booker tid til zoneterapi, vil jeg supplere med massage i det omfang det passer til dine behov.

​​

Privat er jeg gift med Michael og har tre børn på 13, 13 og 3 år.

Jeg dyrker familielivet og yoga så ofte som muligt.

​Efter mange år som pædagog, uddannede jeg mig i 2019 til zoneterapeut og i 2020 til fysiurgisk massør.

Zoneterapi er en effektiv og god behandlingsform, hvor der primært udføres tryk under fødderne. Zoneterapi en er blid behandlingsform, og er derfor god til især babyer, børn og unge. Behandlingen har ofte en afslappende effekt og beroliger nervesystemet.

KONTAKT OS
​Ørestad Kiropraktik & Sundhed
​Arne Jacobsen Allé 16, 2. sal
​2300 København S

Telefon: 50 33 33 60

Mail: info@orekirosund.dk 

OM OS

​Ørestad Kiropraktik & Sundhed er en moderne kiropraktisk klinik beliggende i Fields. Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører.

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8.00 - 20.00

​Tirsdag: 7.30 - 17.30
​Onsdag: 7.30 - 17.30

Torsdag: 8.00 - 20.00
​Fredag: 7.30 - 17.30

Ørestad Kiropraktik & Sundhed ApS
​CVR​: 35247084

white-facebook-box-fill  white-mail-fill