Løsnende massage og sportsmassage i Ørestad

Hos Ørestad Kiropraktik & Sundhed tilbyder vi effektiv og løsnende massage for patienter på Amager, Kastrup og i hele København. Massage og sportsmassage er en fysisk og manuel påvirkning af bevægeapparatets muskulatur og bindevæv.

Massage medvirker til forøget psykisk og fysisk velvære. Derudover kan det medvirke til en hurtigere restitution af trætte og slidte muskler.

Effekterne af den dybdegående sportsmassage er at hjælpe kroppen til at udskille affaldsstoffer samt tilføje nyt frisk ilt og næringsrigt blod. Sportsmassage kan være nyttigt for dig, som træner hårdt eller dig, som har et monotont arbejde.

Massage kan benyttes enten alene eller som et godt supplement til den kiropraktiske eller fysioterapeutiske behandling.

Har du et ensformigt arbejde?

Har du et arbejde, hvor du sidder eller står i de samme stillinger i løbet af dagen? Ved et arbejde, hvor du sidder i monotone stillinger, bliver musklerne brugt med en lav ilttilførsel – det vil sige, at musklerne ikke har den pumpeeffekt, som er nødvendig for at komme af med det gamle blod samt affaldsstoffer. Dette kan resultere i myoser og efterfølgende opspændinger.

Er du gravid eller har du lige født?

Gravid- , efterfødsels- og rebozo massage varetages af vores jordemoder Sophia – læs mere her

Vil du gerne booke tid til massage?

Når du skal have massage, varetages behandlingen af vores dygtige sportsmassør Anette. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne. Du kan også booke din tid online allerede i dag.

Book tid

Intensiv træning

Er du begyndt at intensivere din træningsmængde og lider du af trætte og slidte muskler? Sportsmassage vil kunne hjælpe dig af med følelsen af at have tunge ben på løbeturen samt give dig et ekstra overskud til at holde dit fremadrettede træningsprogram. Sportsmassage varetages af sportsmassør Anette.

Fiberskader

Har du gentagne fiberskader, når du dyrker din sportsgren? Så ville det kunne afhjælpe problemet at få løsnet op for den stramme muskulatur omkring skaden. Det vil kunne reducere smerten, da muskulaturen vil være mindre stresset og anspændt. Samtidigt vil vores fysioterapeut kunne guide dig til, hvornår du kan påbegynde den skadevoldende aktivitet igen.
Afhængigt af problemet benyttes forskellige håndgreb og teknikker til at løsne såvel dybtliggende som overfladiske muskler, sener, arvæv med mere.

Behandlinger til baby, børn og unge

Som kiropraktor oplever vi ofte børn med nedsat eller forkert bevægelse i skelettet/bevægeapparatet.

Læs mere

Forsikringspatienter

Vi samarbejder med de fleste forsikringer. Er du dækket af en sundhedsforsikring eller ulykkesforsikring?

Læs mere

Behandlinger til voksne

Rygsmerter og hovedpine forringer livskvaliteten og giver flere sygedage. Vi kan lindre dine smerter med behandling og hjælpe med at forebygge.

Læs mere