Thea Geelbak

Kiropraktor & medejer

Uddannet fra Syddansk Universitet og autoriseret af Sundhedsstyrelsen i 2007.

Jeg har som kiropraktor specialiseret mig indenfor spædbarnsbehandling, sportskiropraktik, dryneedling og funktionel neurologi.

I min undersøgelse vurderer jeg ikke kun både funktionen af led og muskler, men dit nervesystem. Husk på at dit nervesystem er som en supercomputer, som skal orkestrere dine muskler og led for god og smertefri bevægelse. Jeg kigger desuden efter uhensigtsmæssige kompensationsstrategier.

Jeg anvender et bredt spektrum af manuelle behandlingsteknikker, herunder ledmanipulation og -mobilisering, dryneedling (muskelakupunktur), myofascielle releaseteknikker og strækteknikker. Kommer du med problemer i nakke og ryg, vil du opleve at jeg også løsner i arme og ben. Kommer du med hovedpine, kigger jeg også på kæben, balancen og øjnene. Hos spædbørnene arbejder jeg især med øvelser til at understøtte og stimulere den motoriske udvikling og behandling af tungebåndsproblematikker.

Undersøgelsen og behandlingen tilpasses naturligvis til den enkelte, med de individuelle hensyn der oftest er. Ved behov for udvidet øvelsesinstruktion arbejder jeg tæt sammen med klinikkens fysioterapeuter, for et optimalt forløb.

Privat er jeg bosiddende i en landejendom ved Sorø, mor til to børn og gift. Jeg brænder især for sport på og i vand.

Behandlinger til baby, børn og unge

Som kiropraktor oplever vi ofte børn med nedsat eller forkert bevægelse i skelettet/bevægeapparatet.

Læs mere

Forsikringspatienter

Vi samarbejder med de fleste forsikringer. Er du dækket af en sundhedsforsikring eller ulykkesforsikring?

Læs mere

Behandlinger til voksne

Rygsmerter og hovedpine forringer livskvaliteten og giver flere sygedage. Vi kan lindre dine smerter med behandling og hjælpe med at forebygge.

Læs mere