Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører. Vi tilbyder grundig undersøgelse og behandling af problemer i hele bevægeapparatet og i alle aldersgrupper.

Thea Geelbak, Kiropraktor & medejer

Hos Thea vurderes ikke kun funktionen af dine led og muskler, men også dit nervesystem ved test af balance, øjenbevægelser og koordination. Tænk på det centrale nervesystem er som en supercomputer, der skal orkestrere dine muskler og led for god og smertefri bevægelse.

Derudover kigger Thea efter uhensigtsmæssige kompensationsstrategier. Kommer du med problemer i nakke og ryg, vil du opleve at Thea også løsner fx i arme og ben. Kommer du med hovedpine, kigger hun også på kæben, balancen og øjnene.

Thea har gennem efteruddannelse specialiseret sig indenfor spædbarnsbehandling, sportskiropraktik og funktionel neurologi. Hun anvender et bredt spektrum af manuelle behandlingsteknikker, herunder ledmanipulation og -mobilisering, dryneedling (muskelakupunktur), myofascielle releaseteknikker og strækteknikker.

Hos spædbørnene arbejder hun især med øvelser til at understøtte og stimulere den naturlige motoriske udvikling. Derudover har hun en særlig interesse for tungebåndsproblematikker.

  • Kæbespændinger, hovedpine og nakkesmerter.
  • Hjernerystelse og funktionel neurologi.
  • Spædbørn og motorisk udvikling.
  • Dry needling.
  • Discusprolaps og iskias.

Uddannet fra Syddansk Universitet i Odense og autoriseret af Sundhedsstyrelsen i 2007.
Klinikejer siden 2013.

Taler dansk og engelsk. Forstår norsk og svensk.

KONTAKT OS
​Ørestad Kiropraktik & Sundhed
​Arne Jacobsen Allé 16, 2. sal
​2300 København S

Telefon: 50 33 33 60

Mail: info@orekirosund.dk 

OM OS

​Ørestad Kiropraktik & Sundhed er en moderne kiropraktisk klinik beliggende i Fields. Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører.

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8.00 - 20.00

​Tirsdag: 7.30 - 17.30
​Onsdag: 7.30 - 17.30

Torsdag: 8.00 - 20.00
​Fredag: 7.30 - 17.30

Ørestad Kiropraktik & Sundhed ApS
​CVR​: 35247084

white-facebook-box-fill  white-mail-fill