Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører. Vi tilbyder grundig undersøgelse og behandling af problemer i hele bevægeapparatet og i alle aldersgrupper.

Charlotte Decosemaeker, Kiropraktor

Charlotte er en meget alsidig kiropraktor med bred erfaring indenfor undersøgelse og behandling af såvel børn som voksne. Hun ser det det hele menneske og søger at finde den underliggende årsag fremfor at symptombehandle.

I sin efteruddannelse har Charlotte fokuseret på behandling af børn og spædbørn samt sportsskader. I England var hun tidligere været tilknyttet et senior rygby-hold og en ammeklinik. Selvom hun har specialiseret sig indenfor behandling af børn og spædbørn og sportsskader, behandler hun alle problematikker i hele bevægeapparatet, både kroniske og akutte.

Charlotte anvender en bred vifte af behandlingsteknikker, herunder manipulation og mobilisering af led, dry needling, myofascielle teknikker og triggerpunkts behandling. Som patient vil du ofte opleve en gennemgang af hele kroppen.

  • Alsidig kiropraktor med bred erfaring
  • Behandler hele kroppen
  • Spædbørn, børn og voksne
  • Sportsskader
  • Dry needling

Hun er uddannet ved The Anglo-European College of Chiropractic i England i 2015, og er autoriseret af Sundhedsstyrelsen i 2016 efter endt turnus i Danmark.

Charlotte er opvokset i Norge, men har boet i Danmark siden 2015.

Hun taler flydende dansk, engelsk, norsk og belgisk.

KONTAKT OS
​Ørestad Kiropraktik & Sundhed
​Arne Jacobsen Allé 16, 2. sal
​2300 København S

Telefon: 50 33 33 60

Mail: info@orekirosund.dk 

OM OS

​Ørestad Kiropraktik & Sundhed er en moderne kiropraktisk klinik beliggende i Fields. Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører.

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8.00 - 20.00

​Tirsdag: 7.30 - 17.30
​Onsdag: 7.30 - 17.30

Torsdag: 8.00 - 20.00
​Fredag: 7.30 - 17.30

Ørestad Kiropraktik & Sundhed ApS
​CVR​: 35247084

white-facebook-box-fill  white-mail-fill