Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører. Vi tilbyder grundig undersøgelse og behandling af problemer i hele bevægeapparatet og i alle aldersgrupper.

Anne Winther Vind, Kiropraktor

Særligt behandling af spædbørn, børn og unge mennesker har en stor plads i Annes hjerte. Anne vægter tidlig indsat og forebyggelse meget højt, hvilket i høj grad mærkes på hendes tilgang til patienten. Igennem behandling og rådgivning ønsker Anne at minimere risikoen for at problemet genopstår ved at give en bedre kropsbevidsthed og få den enkelte patient til at tage aktivt medansvar.

I sin efteruddannelse har Anne fokuseret på undersøgelse, behandling og træning af spædbørn og børn, men holder sig løbende opdateret indenfor alle fagområder af kiropraktikken.

Udover behandling ad spædbørn, børn og unge mennesker, har Anne en stor interesse i bækkenproblemer. Hun har et tæt samarbejde med klinikkens zoneterapeut og fysioterapeut, og anvender primært tradionelle kiropraktiske manuelle behandlingsteknikker.

  • Spædbørn, børn og unge.
  • Kolik og KISS-KIDD.
  • ​Forebyggelse og vedligehold.
  • Bækkenproblemer.

Anne blev færdiguddannet på Syddansk Universitet i 2003 og blev autoriseret af Sundhedsstyrelsen i 2004.
Klinikejer siden 2013.

Taler dansk og engelsk.

KONTAKT OS
​Ørestad Kiropraktik & Sundhed
​Arne Jacobsen Allé 16, 2. sal
​2300 København S

Telefon: 50 33 33 60

Mail: info@orekirosund.dk 

OM OS

​Ørestad Kiropraktik & Sundhed er en moderne kiropraktisk klinik beliggende i Fields. Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører.

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8.00 - 20.00

​Tirsdag: 7.30 - 17.30
​Onsdag: 7.30 - 17.30

Torsdag: 8.00 - 20.00
​Fredag: 7.30 - 17.30

Ørestad Kiropraktik & Sundhed ApS
​CVR​: 35247084

white-facebook-box-fill  white-mail-fill