Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører. Vi tilbyder grundig undersøgelse og behandling af problemer i hele bevægeapparatet og i alle aldersgrupper.

Alexander Teddy Stachurska, Kiropraktor

Alexanders interesse for kroppen startede allerede i en tidlig alder, da familie og venner ofte havde problemer med kroppen. Her blev de første frø sået og i 2022 kulminerede det med titlen som kiropraktor. Alexander interesserer sig for smerter og funktionsnedsættelse hos helt almindelige mennesker, og ønsker at hjælpe disse hurtigst muligt tilbage til en normal hverdag, hvor det ikke er smerter eller begrænsninger, der præger hverdagen.

Alexander har også en forkærlighed til sportskiropraktikken, og var i 2023 kiropraktor for U20 herrelandsholdet i basket.

Alexander gør meget ud af uddannelse og formidling til patienten. Hvis man ikke forstår kroppen og de mekanismer, der giver smerter, vil det være vanskeligt at få det godt igen. Interessen for undervisning og formidling startede på studiet, hvor Alexander underviste på en massørskole. Her underviste han eleverne i de teoretiske fag; anatomi, fysiologi og sygdomslære. Desuden underviste han også i praktiske elementer i behandlingsformerne MET (Muscle Energy Technique) og triggerpunktsterapi.

Til behandling gør Alexander brug af patientuddannelse og brug af manuelle teknikker som manipulation, stræk (MET), triggerpunktsterapi, dry needling, øvelsesinstruktion samt råd og vejledning.

Behandler voksne og børn over 5 år.

  • Sportskiropraktik
  • Patientuddannelse
  • Dry needling
  • Øvelsesinstruktion

Uddannet fra Syddansk Universitet i Odense og autoriseret af Styrelsen for Patientsikkerhed i 2022.​

Taler dansk og engelsk.​

KONTAKT OS
​Ørestad Kiropraktik & Sundhed
​Arne Jacobsen Allé 16, 2. sal
​2300 København S

Telefon: 50 33 33 60

Mail: info@orekirosund.dk 

OM OS

​Ørestad Kiropraktik & Sundhed er en moderne kiropraktisk klinik beliggende i Fields. Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører.

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8.00 - 20.00

​Tirsdag: 7.30 - 17.30
​Onsdag: 7.30 - 17.30

Torsdag: 8.00 - 20.00
​Fredag: 7.30 - 17.30

Ørestad Kiropraktik & Sundhed ApS
​CVR​: 35247084

white-facebook-box-fill  white-mail-fill