Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører. Vi tilbyder grundig undersøgelse og behandling af problemer i hele bevægeapparatet og i alle aldersgrupper.

Cristian Pisani, Fysioterapeut

'Hands-on’ fysioterapeut med stor erfaring indenfor diagnosticering, behandling og genoptræning af bl.a. sportsskader.

Cristian har igennem et utal af spændende kurser opnået certificering i flere forskellige manuelle behandlingsteknikker, og han anvender i høj grad de manuelle teknikker i sin behandling. Det betyder at han i meget høj grad arbejder med hænderne. Er der brug for øvelser til at understøtte den manuelle behandling instruerer han også heri.

Han anvender mange forskellige behandlingsmetoder, herunder Mulligan, Bienfait-Osteopati og Kaltenborn-Evjenth til at optimere ledfunktionen og løsne op i muskler, fascier og bindevæv. Ved behov suppleres med kinesiotaping og sportstaping.

Undersøgelsen og behandlingen er baseret på en holistisk tilgang, dvs at behandlingen ikke kun fokusere på et enkelt symptom eller smerter, men at hele kroppen tages i betragtning med henblik på at forbedre dit daglige velvære.

Cristian er uddannet som fysioterapeut fra Universitetet i Rom i 2010, hvorefter han har specialiseret sig indenfor primært sportsfysioterapi og traumatologi. Cristian har i mange år spillet fodbold på professionelt niveau i Italien og Australien. Det har givet ham en stor indsigt i den atletiske dynamik samt viden til at afdække forskellige årsager til hvordan skaden er opstået.

  • Manuel 'hands-on' fysioterapi.
  • Sportskader og overbelastningsskader.
  • Smerterlindring og genoptræning.
  • Optapening.
  • Osteopati.

Derudover har Cristian samarbejdet med forskellige professionelle klubber, bl.a. Italiensk Basketballforbund “FIP” og A.C. Monza fodbold – både ungdoms- og seniorhold.

Cristian taler dansk og engelsk (med italiensk dialekt) og naturligvis italiensk.

KONTAKT OS
​Ørestad Kiropraktik & Sundhed
​Arne Jacobsen Allé 16, 2. sal
​2300 København S

Telefon: 50 33 33 60

Mail: info@orekirosund.dk 

OM OS

​Ørestad Kiropraktik & Sundhed er en moderne kiropraktisk klinik beliggende i Fields. Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører.

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8.00 - 20.00

​Tirsdag: 7.30 - 17.30
​Onsdag: 7.30 - 17.30

Torsdag: 8.00 - 20.00
​Fredag: 7.30 - 17.30

Ørestad Kiropraktik & Sundhed ApS
​CVR​: 35247084

white-facebook-box-fill  white-mail-fill