Firmaordninger

Arbejdsgivere kan i henhold til Ligningsloven få fuldt skattefradrag for udgifter til medarbejdernes kiropraktorbehandlinger.

Ovenstående gælder, uanset om virksomheden betaler direkte for behandlingen eller indirekte via en forsikringsordning. Skattefradraget, der kan sidestilles med andre driftsudgifter, gælder også for selvstændige erhvervsdrivende.

Det er skattefrit for medarbejderen at få betalt behandlinger hos en kiropraktor af sin arbejdsgiver.

Det er nemt at tilbyde kiropraktorbehandling som skattefrit personalegode. Medarbejderen kan selv kontakte en kiropraktor efter eget valg. Arbejdsgiveren kan også vælge at lave en fast samarbejdsaftale med en eller flere lokale kiropraktorer. Når behandlingen er udført og afsluttet, sendes regningen direkte til arbejdsgiveren, der kan fradrage beløbet som en driftsudgift.

Se mere på Dansk Kiropraktor Forenings hjemmeside eller kontakt din revisor.

Virksomhedsbesøg

Ønsker din virksomhed at vide mere om hvad Ørestad Kiropraktik & Sundhed kan tilbyde, kontakt da klinikken på telefon 50 33 33 60.

Behandlinger til baby, børn og unge

Som kiropraktor oplever vi ofte børn med nedsat eller forkert bevægelse i skelettet/bevægeapparatet.

Læs mere

Forsikringspatienter

Vi samarbejder med de fleste forsikringer. Er du dækket af en sundhedsforsikring eller ulykkesforsikring?

Læs mere

Behandlinger til voksne

Rygsmerter og hovedpine forringer livskvaliteten og giver flere sygedage. Vi kan lindre dine smerter med behandling og hjælpe med at forebygge.

Læs mere