Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører. Vi tilbyder grundig undersøgelse og behandling af problemer i hele bevægeapparatet og i alle aldersgrupper.

Lars Nielsen, Kiropraktor

Lars har en meget bred erfaring fra sit arbejde som kiropraktor i ind- og udland, og har efterhånden set det meste og en enorm viden. Lars er en meget alsidig behandler, og bruger en lang række forskellige behandlingsteknikker. Udover at anvende dryneedling (triggerpunkts akupunktur) har Lars også et stort kendskab til traditionel kinesisk akupunktur.

Han fokuserer meget på fødder og på synet, da især disse områder har en enorm indflydelse på hvordan vi bevæger os, vores balance og koordination. Derudover Lars er vores fod-, knæ- og hoftekiropraktor. Det ham klinikkens behandlere andre tager fat i, hvis der er udfordringer med behandlingen af fødder, knæ eller hofteled. Lars er meget aktiv indenfor dans, og har tidligere dyrket fodbold og kampsport, hvilket i høj grad bidrager til en nuanceret forståelse af kroppen.

Lars behandler kun voksne og børn over 5 år.

  • ​Problemer med fødder
  • ​Behandling af hofter
  • ​Dry needling
  • Traditionel kinesisk akupunktur
  • ​Erfaren kiropraktor

Han er uddannet ved Palmer College of Chiropractic i USA i 1985, og er autoriseret af Sundhedsstyrelsen i 1986 efter endt turnus i Danmark.

Lars taler flydende dansk, engelsk og spansk.

KONTAKT OS
​Ørestad Kiropraktik & Sundhed
​Arne Jacobsen Allé 16, 2. sal
​2300 København S

Telefon: 50 33 33 60

Mail: info@orekirosund.dk 

OM OS

​Ørestad Kiropraktik & Sundhed er en moderne kiropraktisk klinik beliggende i Fields. Vi er et team af behandlere bestående af kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeut, zoneterapeut og massører.

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8.00 - 20.00

​Tirsdag: 7.30 - 17.30
​Onsdag: 7.30 - 17.30

Torsdag: 8.00 - 20.00
​Fredag: 7.30 - 17.30

Ørestad Kiropraktik & Sundhed ApS
​CVR​: 35247084

white-facebook-box-fill  white-mail-fill