Holdtræning

Vi tilbyder i øjeblikket nedenstående hold:

Efterfødselstræning
v/ Fysioterapeut Mia Olsen

Få en sund og stærk efterfødselskrop – og slip af med ufrivillig vandladning, delte mavemuskler, bækken- eller lændesmerter.

Der er ingen tvivl om, at graviditet og fødsel sætter sine spor på din krop, og mange af dem kan man gøre noget ved. For at du igen kan føle dig stærk i hverdagen, får du på dette hold specifikt tilrettelagt træning, med fokus på den enkelte. Vi træner med hensyn til de efterfødselsgener du har og frem mod, at du fx kan vende tilbage til din sport eller en styrket hverdag.

Træningen bygges op sådan, at der fra gang til gang er små ændringer, og der derfor findes et niveau der hele tiden er tilpas udfordrende. Øvelserne laves både med og uden børn, og kan bruges i en travl hverdag med amning, putteritualer og tøjvask.
Der er undervejs både plads til amning og bleskift, og nogle gange får dit barn fuld fokus ved enten at indgå i øvelserne eller når vi laver små motoriske lege.

Træningen vil foregå med vejledning fra vores fysioterapeut Mia Gad Olsen, som har specialiseret sig i graviditet og efterfødsel.

Du får:

  • Træning på hold v/fysioterapeut
  • Hjemmeøvelser
  • Nyttige fifs til hverdagen
  • Sund og stærk efterfødselskrop
  • Hjælp til at komme dine gener til livs
  • Lukket Facebook gruppe
  • Små hold med plads til alle

Mandage fra 10:00-11:30. Pris 1.350 kr. for 6 gange – betaling ved tilmeldelse.
Næste holdstart vil blive annonceret her og på Facebook – ellers er du som altid hjerteligt velkommen til at kontakte os.

Tilmelding kan ske på: 50333360

Betingelser for efterfødselshold finder du her.

Funktionel Hjernetræning
V/ Mind social

En belastning af hjernen påvirker den mentale styrke og trivsel negativt. En hjerne, der har været udsat for en grad af belastning, skal genoptrænes – ligesom vi genoptræner et brækket ben eller en dårlig ryg.

Holdet laves i samarbejde med MindSocial, som også står for tilmelding. Du kan bliver klogere på hjernetræning, samt tilmelde dig via MindSocial’s hjemmeside.

Slyngevejledning og workshops
v/ Slyngevejleder Anita Andersen

I workshoppen “intro til bæreredskaber” tages udgangspunkt i at lære at bære baby i korrekt frøstilling, der er fokus på ergonomi og sikkerhed i bæreredskabet. Slyngevejleder Anita tager udgangspunkt i deltagernes ønsker og behov. Du er velkommen til at tage dine egne bæreredskaber med, og så hjælper Anita dig i gang og giver indput til de problemstillinger, som du måtte stå med lige nu. Vi øver med demo-dukker, men til slut hvis både du og din baby er tryg ved det, så prøver du – måske – med eget barn.

Holdet laves i samarbejde med Bær Kærligt, som også står for tilmelding. Du kan blive klogere på slyngevejledning, samt tilmelde dig via Bær Kærligts hjemmeside.

Behandlinger til baby, børn og unge

Som kiropraktor oplever vi ofte børn med nedsat eller forkert bevægelse i skelettet/bevægeapparatet.

Læs mere

Forsikringspatienter

Vi samarbejder med de fleste forsikringer. Er du dækket af en sundhedsforsikring eller ulykkesforsikring?

Læs mere

Behandlinger til voksne

Rygsmerter og hovedpine forringer livskvaliteten og giver flere sygedage. Vi kan lindre dine smerter med behandling og hjælpe med at forebygge.

Læs mere