Cristian Pisani, Fysioterapeut

  • Manuel behandling
  • Sportsskader
  • Overbelastningsskader
  • Smertelindring

Hands on’ fysioterapeut med stor erfaring indenfor diagnosticering, behandling og genoptræning af bl.a. sportsskader.

Cristian er uddannet som fysioterapeut fra Universitetet i Rom i 2010, og har efterfølgende specialiseret sig indenfor primært sportsfysioterapi og traumatologi. Gennem et utal af spændende kurser har Cristian opnået certificeringi flere forskellige manuelle behandlingsteknikker, og han anvender i høj grad de manuelle teknikker i sin behandling.

Undersøgelsen og behandlingen er baseret på en holistisk tilgang, dvs at behandlingen ikke kun fokusere på et enkelt symptom eller smerter, men at hele kroppen tages i betragtning med henblik på at forbedre dit daglige velvære. Vigtigst i den proceser, at skabe et godt og trygt samarbejde.

Cristian har i mange år spillet fodbold på professionelt niveau i Italien og Australien. Det har givet ham en stor indsigt i den atletiske dynamik samt viden til at afdække forskellige årsager til hvordan skaden er opstået. Derudover har Cristian samarbejdet med forskellige professionelle klubber, bl.a. Italiensk Basketballforbund “FIP” og A.C. Monza fodbold – både ungdoms- og seniorhold.

Som manuel fysioterapeut anvender Cristian mange forskellige behandlingsmetoder, herunder Mulligan, Bienfait-Osteopati og Kaltenborn-Evjenth til at optimere ledfunktionen og løsne op i muskler og fascier/bindevæv. Han hjælper dig til træningsoptimering og forebyggelse af skader. Ved behov suppleres med kinesiotaping og sportstaping.

Privat bor Cristian sammen med sin familie i Ørestad og er fodboldtræner for U12 i Ørestad IF.

Behandlinger til baby, børn og unge

Som kiropraktor oplever vi ofte børn med nedsat eller forkert bevægelse i skelettet/bevægeapparatet.

Læs mere

Forsikringspatienter

Vi samarbejder med de fleste forsikringer. Er du dækket af en sundhedsforsikring eller ulykkesforsikring?

Læs mere

Behandlinger til voksne

Rygsmerter og hovedpine forringer livskvaliteten og giver flere sygedage. Vi kan lindre dine smerter med behandling og hjælpe med at forebygge.

Læs mere